ukash kart |

Ukrainian Fashion Kids Festival 2019!

24 березня в концерт-холі «ОАЗИС» відбудеться IV Всеукраїнський дитячий фестиваль юних моделей, дизайнерів і театрів мод.

Ukrainian Fashion Kids Festival - це великий runway у світ моди. Це можливість для юних моделей підкорити подіум в колекціях відомих брендів, а юним дизайнерам отримати оцінку і поради від професіоналів: редакторів модних видань, відомих дизайнерів, топ-моделей, телепродюсерів, зіркових стилістів і блогерів. Кращі юні дизайнери, топ-моделі й театри мод представлять Україну на Міжнародному фешн-шоу «World Fashion Kids - 2019» в Італії з 23 по 28 червня.

 

Цього року темою фестивалю Ukrainian Fashion Kids заявлений «Fruits Carnival» - іскрометний, яскравий, живий фешн-парад, в якому візьмуть участь юні моделі і дизайнери, театри мод, зірки українського шоу-бізнесу та спеціально запрошені гості! Родзинкою заходу стануть фантастичні авторські костюми в тематиці фестивалю, розроблені юними учасниками!

В рамках Фестивалю пройдуть XXI Всеукраїнський конкурс «Міні Топ-Модель України-2019», IV Всеукраїнський конкурс «Юний дизайнер України-2019» та IV Всеукраїнський конкурс театрів мод.

Всіх учасників і гостей чекають виступи популярних артистів, майстер-класи від іменитих дизайнерів, стилістів, фотографів, а також розваги, подарунки та незабутні враження!

Copyright © 2011-2020 All Rights Reserved.
Разработка и сопровождение сайта - IT-студия FastAdmin